CSS-RECENS gyakornoki program, 2019 tavasz

CSS-RECENS gyakornoki program, 2019 tavasz

UPDATE: a a jelentkezési határidőt meghosszabbítottuk, 2019. február 24-ig, a gyakornoki interjúk időpontja: 2019. február 26-ra módosult!!!

 

 

Az MTA Társadalomtudományi Kutatóközpontjában működő MTA TK „Lendület” Research Center for Educational and Network Studies (RECENS) gyakornoki programot hirdet.

A gyakornoki program időtartama: 2019. február – 2019. június

RÉSZLETEK ÉS JELENTKEZÉSI FELTÉTELEK

Munkaidő: változó és rugalmas, általában heti 6-8 óra

Szükséges egyéb képességek: pontosság, precizitás, jó kommunikációs készség, a társadalomtudományok, empirikus szociológiai módszerek, a kapcsolatháló-elemzés és/vagy az analitikus társadalomtudomány iránti érdeklődés. Előny, ha a jelentkező hosszabb távon is érdeklődik a kutatói pálya iránt.

Jelentkezési határidő: 2019. február 24. (vasárnap)

A jelentkezéseket e-mailben a freigang.istvan@tk.mta.hu címre (Freigang István részére) várjuk. A jelentkezéshez szükséges: rövid szakmai önéletrajz és egy maximum egyoldalas motivációs levél. Kérünk minden kedves hallgatót / jelentkezőt, hogy motivációs levelében írja le, melyik feladatkör érdekli és ezt a döntését egy rövid indoklással egészítse ki.

Kutatásunkról, programjainkról további információ a http://recens.tk.mta.hu/ oldalon és a csoport facebook (RECENS = Research Center for Educational and Network Studies) oldalán található.