Hírek

Két ÚNKP nyertes a kutatócsoportunkban

Az Új Nemzeti Kiválóság Program ösztöndíj pályázatán kutatócsoportunk két tagja, Boros István és Habsz Lilla is sikerrel pályázott. Nyertes pályaműveik címe:

- Boros István: Szöveg alapú kapcsolatháló-elemzés a társadalomtudományokban

- Habsz Lilla: Az "acting white" vizsgálata magyarországi általános iskolákban

Galántai Júlia és Szabó Martina Katalin előadásai a XXVI. MANYE Kongresszuson

A Magyar Alkalmazott Nyelvészek és Nyelvtanárok Egyesülete (MANYE) a Pécsi Tudományegyetem Nyelvtudományi Doktori Iskolája (PTE NYDI) és Doktorandusz Önkormányzata (PTE DOK) 2017. augusztus 30. és szeptember 1. között rendezi meg a Pécsi Tudományegyetem Bölcsészettudományi Karán (Pécs, Ifjúság útja 6.) a XXVI. Magyar Alkalmazott Nyelvészeti Kongresszust, amelynek központi témája az „Aszimmetrikus kommunikáció – Aszimmetrikus viszonyok”.

Bolyai ösztöndíjas a RECENS Kutatócsoportban

Bolyai ösztöndíjas a RECENS Kutatócsoportban

A Bolyai János Kutatási Ösztöndíj Kuratóriuma kutatócsoportunk tagjának, Keller Tamásnak a pályázatát sikeresnek bírálta, így ezúton is gratulálunk és köszöntjük őt a Bolyai ösztöndíjasok között.

Az ösztöndíj odaítélését tanúsító oklevél átadására 2017. július 5-én került sor ünnepélyes keretek között az MTA Székház Dísztermében.

2nd Networks, Complexity, and Economic Development workshop, 2017. június 8-9.

Az MTA KRTK KTI Hálózatok Gazdaságtana Kutatócsoport  és a  BCE Munkagazdaságtan Központ meghív minden érdeklődőt a "2nd Networks, Complexity, and Economic Development" nemzetközi workshopra, melyre 2017. június 8-9-án kerül sor az MTA Humán Tudományok Kutatóházában (1097 Tóth Kálmán u. 4).

A workshop részletes programja a http://econ.core.hu/networks_complexity_development_program.html honlapon található.