Vicsek András előadása: Változások hálójában

   2016. május 13.

Mindenkit szeretettel várunk az MTA TK "Lendület" RECENS  hálózati előadás-sorozatának következő alkalmára 2016. május 13-án (pénteken), melyen Vicsek András(Maven7) tart előadást "Változások hálójában” címmel. 
 
Az előadás megrendezésére az MTA TK keresztszárny földszinti tárgyalótermében (1014 Budapest, Országház utca 30.) kerül sor 15 órai kezdettel.
 
 
Az előadás kivonata:

A menedzsment szakirodalom alapján a szervezeten belüli változási kezdeményezések 70%-a elbukik. Az eredmények azt mutatják, hogy ennek hátterében leginkább az áll, hogy az emberek nem értik a változás szükségességét, a saját szerepüket a folyamatban és mindez ellenálláshoz és bizonytalansághoz vezet. A hálózatkutatás segítségével azonosíthatók azok a hálózati csomópontok, akinek a bevonásával felgyorsítható a kommunikáció, erősíthető a bizalom a folyamat iránt. Emellett azonosíthatóak azok a kommunikációs töréspontok, amelyek akadályozzák a hatékony információáramlást. Az előadás során esettanulmányokon keresztül mutatom be a felhasználási lehetőségeket.